Lezárt ügy

2022.03.25. 12:09

Egy eset, három bűncselekmény: kábítószer birtoklása, járművezetés bódult állapotban és hamis magánokirat felhasználása

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy bódult állapotban vezető és kábítószert birtokló sofőrrel szemben folytatott.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Kábítószer birtoklása, járművezetés bódult állapotban és hamis magánokirat felhasználása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 27 éves férfival szemben – írja a police.hu.

 

Az autóját bódultan vezető férfit a járőrök 2020. november 3-án igazoltatták Szuhakálló belterületén, amelynek során elismerte, hogy fogyasztott marihuánát, továbbá ekkor találtak nála alufóliába csomagolt növényi törmeléket is.

 

A vezetői engedélyét ekkor azonnal el is vették a rendőrök, azonban később a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatalban azt a hamis bejelentést tette, hogy az engedélyét elvesztette, ezért újat igényelt.

 

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában