Dohányba keverték bele

2022.03.30. 14:54

Apa és lánya terjesztette az új pszichoaktív anyagot

Az Ózdi Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet két helyi lakossal szemben folytatott.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

Új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást az Ózdi Rendőrkapitányság egy helyben lakó férfival és felnőtt korú lányával szemben.

 

A nyomozás adatai szerint a férfi 2021. március 9-ét megelőző időszakban rendszeresen értékesített – főként a városban lakó fogyasztók részére – új pszichoaktív anyagot, amelyet dohányba kevert bele.

 

Amikor a férfi nem tudta kiszolgálni a vevőkörét, akkor a lánya vitte tovább az üzletet és ő bonyolította le az eladást, több alkalommal, akár a saját lakásukban.

 

Az ózdi rendőrök 2021. március 9-én vették őrizetbe a gyanúsítottakat – ők azóta is letartóztatásban vannak - , amelynek során a gyanúsítottak által biofűnek nevezett anyagot is foglaltak le.

 

Az Ózdi Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában