Rendőrkézen

2022.02.11. 10:29

Több millió forint értékű görgőket lopott

A sátoraljaújhelyi rendőrök előállították azt a férfit, aki ellopta a felújítás alatt álló helyi libegő több millió forint értékű görgőit.

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Sátoraljaújhelyi Rendőrkapitányság egy 52 éves helyi férfival szemben. A gyanúsított 2022. február 9-e előtt Sátoraljaújhelyen, a Kazinczy utcában az önkormányzat telkén tárolt, illetve felújítás alatt álló libegő tartó oszlopairól a pályagörgőket leszerelte, és eltulajdonította. A férfi az alkatrészeket egy hulladékátvevő telephelyen adta le, és az így kapott pénzt különböző vásárlásokra költötte el.

 

A rendőrségre érkezett bejelentést követően az egyenruhások sikeres adatgyűjtésének eredményeként két órán belül elfogták a férfit, majd gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A rendőrök a telephelyen - a több millió forint értékű - görgőket is lefoglalták, melyeket átadták a jogos tulajdonosának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában