Baleset

2022.01.29. 21:16

Villanyoszlopnak ütközött egy autóbusz Miskolcon (fotókkal frissítve)

Beton villanyoszlopnak ütközött egy autóbusz Miskolcon, az Egri Országúton.

Forrás: Lillafüred Online

01.30. 9.00

Miskolc-Lillafüreden 2022. január 29-én 20 óra 15 perckor anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. A helyi busztársaság menetrend szerint közlekedő járatát vezető sofőr rosszul lett, majd járművével több fémkorlátnak ütközött és az út menti villanyoszlopnak csapódva állt meg. A buszon a baleset idején mindössze egy utas tartózkodott, aki nem sérült meg. A balesettel összefüggésben a sofőr sem szerzett sérülést. A 43 éves buszsofőrt a mentők rosszullétének kivizsgálása céljából kórházba szállították. Az eset során megsérült villamoshálózat helyreállításáról a szolgáltató szakemberei gondoskodtak. A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

01.29. 21.00

A diósgyőri hivatásos tűzoltók az áramszolgáltató szakembereit várják a helyszínre a kidöntött oszlop miatt. A buszon csak egy ember utazott, aki egy másik helyközi járattal folytatja útját - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szombat este.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában