Kutyamentés

2022.01.03. 14:58

Rendőrök segítettek az elszökött kutyán

Szerencsésen és balesetmentesen hazajutott az a nagytestű fekete színű kutya, akire a 26-os számú főúton találtak rá a Forgalomellenőrző Alosztály munkatársai újévkor.

Forrás: police.hu

Laczkó Zsolt és Varró József r. főtörzszászlósok, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2022. január 1-jén a kora délutáni órákban a 26-os számú főúton látták el szolgálati feladataikat.   

 

Az egyenruhások a járőrözés során egy nagytestű, fekete színű kutyára figyeltek fel, aki az úttesten bóklászott. A rendőrök azonnal az állat segítségére siettek, még mielőtt balesetet okozott, vagy szenvedett volna. A járőrök póráz híján az elsősegélydobozban lévő kötszerből rögtönöztek egy vezetőszárat és azzal vezették le a forgalmas úttestről az ebet.

Kis idő elteltével az egyenruhások azonosították a jószágot, aki a Sajó névre hallgatott és sajóbábonyi otthonából - feltehetően a szilveszteri tűzijátékok hatására - szökött meg.

 

Sajót végül hozzátartozói újévi kalandját követően panasz és baleset-mentesen otthonába szállították.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában