Rendőrségi hír

2022.01.27. 14:55

Rendőrkézen a tolvajok: 23 betörés miatt vettek őrizetbe egy férfit

A felsőzsolcai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a három férfit, akik összesen 23 esetben követett el különböző lopásokat, betöréseket. A nyomozók az egyik elkövetőt őrizetbe is vették.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 28 éves és egy 19 éves felsőzsolcai, valamint egy 20 éves alsózsolcai férfival szemben. A nyomozók több hónapos nyomozás eredményeként azonosították azokat az elkövetőket, akik 2021. december 2-a előtt 23 esetben követek el különböző betöréseket. A férfiak Felsőzsolcán - leginkább lakatlan ingatlanokból - többek között láncfűrészt, vas anyagot, elektromos gépeket, szerszámokat, kézi szerszámokat, valamint ereszcsatornát tulajdonítottak el.

Forrás: Varga Rudolf / Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A rendőrök a több hónapos nyomozás eredményeként az elkövetőket gyanúsítottként hallgatták ki, majd a 19 éves férfit őrizetbe is vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában