Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2022.01.02. 20:00

Mindkét női hozzátartozóját véresre verte, kábítószer-kereskedelem és birtoklás

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban december 27-e és január 2-a között.

Forrás: police.hu

Tíz percen belül elfogták a szilveszteri rablót - Gyanúsítottként hallgatták ki a rendőrök Miskolcon azt a fiatalt, aki az alkalmi ismerőse mobilját elvette és csak verekedés árán akarta visszaadni.

 

Hat ittas sofőr közül ketten balesetet is okoztak – lezárult az eljárás - A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hat ittas járművezetővel szemben folytatott, közülük két sofőr balesetet is okozott.

 

Egy szabadnapos rendőr fogta el a besurranó tolvajt Kazincbarcikán - A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

 

Mindkét női hozzátartozóját véresre verte - Rendszeresen verte feleségét, és ütlegelte annak nagyanyját is.

 

Kábítószer-kereskedelem és birtoklás a megalapozott gyanú - A rendőrség befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amit négy miskolci, és egy radostyáni kábítószerkereskedővel, illetve egy drog-fogyasztóval szemben folytatott.

 

Hat órán keresztül próbálta egy kisbolt bejárati ajtaját feltörni - Lopás vétség kísérletének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást az Encsi Rendőrkapitányság egy 15 éves fiatalkorú fiúval szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában