Baleset

2022.01.14. 11:00

Mentőautónak ütközött egy kocsi: többen megsérültek – Frissítve

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség lezárta a balesettel terhelt útszakaszt. A rendőrök a forgalmat Prügy felé terelték.

Forrás: Globo Televízió

13:45

 

A rendőrök 13 óra 45 perckor a baleset szemléjét és a műszaki mentést befejezték, az érintett útszakasz forgalma ismét zavartalan.

 

12:23

 

A személyautó sofőrje egy középkorú nő fedett hasi sérüléseket szenvedett. A mentőautóban szállított beteg zúzódásokkal, a mentőápoló kulcscsonttöréssel, a gépkocsivezető pedig mellkas zúzódásokkal került kórházba – tudatta Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa. Hozzátette: a mentés idejére a helyszínre érkezett több mentőautó is.

 

11:41

A balesettel kapcsolatban a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság azt közölte: személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2022. január 14-én, 10 óra körül Szerencs közelében, a 3622 számú úton. Egy autó vezetője Szerencs irányából Prügy felé tartott, amikor az elsődleges adatok szerint feltehetően a jeges úttesten megcsúszott, és áttért a szemközti sávba, ahol nekiütközött egy mentőautónak.

 

A balesetben az autó vezetője, a mentőápoló, a mentőautó sofőrje, és a szállított beteg is megsérült.

 

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség lezárta a balesettel terhelt útszakaszt. A rendőrök a forgalmat Prügy felé terelték.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a mindenkori út-, és időjárási viszonyokhoz mérten közlekedjenek, illetve válasszák meg járművek sebességét.

 

(A borítókép forrás: Globo Televízió)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában