Visszaadták a tulajdonosának

2022.01.20. 16:59

Megtalálták a rendőrök az ellopott motort

A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

Forrás: police.hu

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 21 éves rudabányai férfival szemben. A gyanúsított 2021. október 16-a és december 25-e között Ormosbányáról a helyi erdészet rakodójáról több alkalommal rönkfát próbált meg eltulajdonítani, illetve értékesíteni. Ezen túlmenően egy alkalommal az elkövető Rudabányán egy lakáshoz tartozó garázsba betört, és onnan eltulajdonított egy segédmotor- kerékpárt is – közölte a police.hu.

Forrás: police.hu

A férfit a nyomozók 2022. január 6-án gyanúsítottként hallgatták ki, és a rendőrök az eljárás keretében lefoglalták a motort is, majd aznap átadták jogos tulajdonosának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában