Rendőrségi összefoglaló

2022.01.29. 10:00

Ingyen akart tankolni a sofőr a miskolci benzinkúton - vezetői engedéllyel sem rendelkezett

Triplázó sofőrrel és családjaikkal erőszakoskodó hozzátartozókkal szemben intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.

Fotó: Shutterstock

Miskolcról, a Vologda utcai töltőállomásról 2022. január 28-án 20 óra 40 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy egy sofőr kannába tankolt, majd fizetés nélkül elhajtott.

 

A rendőrök azonnal a bejelentésben szereplő gépjármű keresésére indultak, amit a Wass Albert utcán intézkedés alá is vontak. Az egyenruhások a sofőrről megállapították, hogy nem csak ingyen akart tankolni, de vezetői engedéllyel sem rendelkezik. A 26 éves helyi férfit a rendőrök előállították és ellene szabálysértési feljelentést tettek. Az eljárás során az is kiderült, hogy a férfi a gépjármű rendszámtábláit is cserélgette, így emiatt ellene büntetőeljárás is indult, és a nyomozók egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki.

 

A triplázó férfit a rendőrök szabálysértési őrizetbe vették és 72 órán belül bíróság elé állítják.

 

Hozzátartozók közötti erőszak kapcsán egy-egy esetben az Encsi és a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást.

 

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában egy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt. Anyagi kárral járó ütközés pedig tíz esetben jutott a rendőrség tudomására - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában