Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2022.01.23. 20:00

Húsvágó bárddal támadt a szomszédjára, alvó családjára gyújtotta rá a házat

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban január 17-e és január 23-a között.

Majd’ két hétig lakásán tartotta fogva a nőt - A férfi többször bántalmazta, és erőszakoskodott is a nővel.

 

Megtalálták a rendőrök az ellopott motort - A rudabányai rendőrök lopás miatt gyanúsítottként hallgatták ki azt a férfit, aki rönkfát próbált lopni, és egy segédmotor-kerékpárt pedig el is tulajdonított. A motort a rendőrök megtalálták, majd visszaadták a tulajdonosának.

 

Őrizetben a fogva tartó, erőszakoló - A Vasgyári Rendőrőrs járőrei elfogták Miskolcon azt a férfit, aki a volt barátnőjét fogva tartotta, és többször megerőszakolta.

 

Alvó családjára gyújtotta rá a házat - A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 40 éves nő ellen többszörösen minősülő emberölés bűntettének kísérlete miatt.

 

Munkavédelmi előírásokat szegett meg, durva baleset lett belőle - A Kazincbarcikai Járásbíróság ítéletet hozott annak a férfinak az ügyében, aki a megállapított tényállás szerint egy sajókazai telephely vezetőjeként több munkavédelmi előírást megszegett és ezzel hozzájárult ahhoz, hogy a bálázógép működés közben „berántsa” egy dolgozó karját.

 

Őrizetben az ózdi sorozatbetörő - Öt rendbeli bűncselekményt követett el a megalapozott gyanú szerint a 41 éves férfi.

 

Rendőrautók a miskolci bevásárlóközpontnál - A Miskolc központjában található egyik pláza áruházban vásárlók és a környéken járók meglepődve tapasztalták kedden dél előtt nem sokkal, hogy több rendőrautó fékez le a bevásárlóközpont bejárata előtt és az egyenruhások az épületben található egyik ruházati üzlet felé veszik sietősen az irányt. 

 

Húsvágó bárddal támadt a szomszédjára - A Sátoraljaújhelyi Járási Ügyészség vádat emelt egy 22 éves férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette és súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt.

 

Kétszeresen körözött férfit fogtak el a rendőrök, évek óta bujkált - Az Edelényi Rendőrkapitányság és a Miskolci Törvényszék is kereste az évek óta bujkáló férfit.

 

Rá akarta gyújtani a házat a sértettre: ítélet született - A Debreceni Ítélőtábla helybenhagyta a Miskolci Törvényszék ítéletét.

 

A járőrök Kazincbarcikán fogták el a katalizátor-tolvajokat - A miskolci nyomozók a két helyi férfit gyanúsítottként hallgatták ki az elmúlt időszakban történt lopások elkövetéséért.

 

Kábítószer-kereskedelem gyanúja: gyorsan reagált az iskolaőr - Egy kazincbarcikai iskolában kábítószert átadó és fogyasztó tanulókat hallgattak ki a rendőrök gyanúsítottként.

 

Puskalövések és autós üldözés Borsodban - A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 35 éves és egy 23 éves férfi ellen felfegyverkezve és fegyveresen elkövetett garázdaság bűntette miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában