Baleset baleset hátán

2022.01.30. 10:26

Busz ütközött villanyoszlopnak, autó rohant lakóházba - sok volt a baleset hétvégén

Lillafüreden egy autóbusz ütközött villanyoszlopnak, miután rosszul lett a sofőr.

Forrás: rendőrség

Fotó: Szabó Csilla

Miskolc-Lillafüreden szombat este anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. A helyi busztársaság menetrend szerint közlekedő járatát vezető sofőr rosszul lett, majd járművével több fémkorlátnak ütközött és az út menti villanyoszlopnak csapódva állt meg. A buszon a baleset idején mindössze egy utas tartózkodott, aki nem sérült meg. A balesettel összefüggésben a sofőr sem szerzett sérülést. A 43 éves buszsofőrt a mentők rosszullétének kivizsgálása céljából kórházba szállították. Az eset során megsérült villamoshálózat helyreállításáról a szolgáltató szakemberei gondoskodtak. A Miskolci Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit.

 

Lakóház oldalának ütközött egy gépkocsi Miskolc diósgyőri városrészében, a Testvériség utcában szombat este. Az ütközés következtében egy gázcsonk is károsodott. 

 

Csak a szerencsén múlt annak a hölgynek az élete, aki a sorompó zárt állapota és tilos jelzése ellenére a vasúti sínekre hajtott autójával Putnokon, majd az érkező tehervonat elől a szemközti sorompót is megrongálva lehajtott a pályatestről.

 

Három gépkocsi ütközött össze a 35-ös főút 19-es kilométerszelvényénél, Tiszaújváros térségében. Az ütközés következtében az egyik jármű árokba borult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában