Befejezett ügy

2022.01.04. 13:25

Bíróság elé állhatnak azok, akik ittasan vezettek

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyeket hat, ittas járművezetővel szemben folytatott.

Forrás: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai 2021. december 31-ét megelőző közúti ellenőrzéseik során hat olyan sofőrt szűrtek ki a forgalomból, akik a gyanú szerint vezetésük megkezdése előtt szeszes italt fogyasztottak.

 

A Miskolci Rendőrkapitányság járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a sofőrökkel szemben, amelyek során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közeledők figyelmét, hogy akik ittasan járművet vezetnek, veszélyeztetik saját és mások életét, testi épségét. Mindannyiunk közös érdeke, hogy kevesebben sérüljenek meg, illetve veszítsék életüket az utakon.

„...hogy mindenki hazaérjen!”

 

Továbbá tájékoztatjuk a járművezetőket, az eltiltás hatálya alatti vezetéssel kapcsolatos jogszabályváltozásra, mely szerint 2021. május 14-e óta, aki a járművezetéstől eltiltás hatálya alatt járművet vezet, bűncselekményt követ el!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában