Szürreális eset

2022.01.25. 19:32

Bankot akartak rabolni az Avason

Egészen szürreális eset történt kedden kora délután Miskolcon. Egy férfi valószínűleg bankot akart rabolni, de sem a kivitelezés, sem a helyszín nem felelt meg ehhez.

Úgy tudjuk helyszíni beszámolók szerint, hogy nagy rendőrségi készültség volt kedden délután az avasi városrészben és a rendőrök „nagyon kerestek valakit, aki feltehetően bankot rabolt”.

 

Mint kiderült valami ilyesmiről van szó, vagy vélhetően ez lehetett a cél. Az elkövető azonban nem a megfelelő ügyféltérbe ment be, így nem is tudott volna pénzhez jutni. Igaz végül követeléssel sem élt, hanem szó nélkül távozott.

 

Mint a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányságon érdeklődésünkre elmondták, a Miskolci Rendőrkapitányság lőfegyverrel visszaélés bűntettének gyanúja miatt folytat eljárást egyelőre ismeretlen tettes ellen. Az elsődleges adatok alapján egy férfi az Avason, a Klapka utcán lépett be kora délután egy pénzintézeti irodába és közölte az ott dolgozó hölggyel, hogy „ez egy bankrablás”, miközben egy fegyvernek látszó tárgyat vett elő. Ezt követően azonban azonnal, szó nélkül kiment, és távozott a helyszínről.

 

Az eset során nem volt ügyfél a helyiségben, az ott dolgozó hölgynek pedig gyakorlatilag megijedni sem volt ideje a néhány másodperces intermezzo alatt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában