Két személygépkocsi ütközött

2022.01.20. 14:24

Baleset miatt lezárták a 26-os főút Miskolcra bevezető szakaszát

Csütörtökön 14 óra előtt nem sokkal személyi sérüléses baleset történt Miskolcon, a 26-os főút bevezető szakaszán.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Az érintett útszakaszon, a bevásárlóközpont magasságában, az ott lévő benzinkút melletti szakaszon két személygépkocsi ütközött, a mentők egy könnyű sérültet szállítottak további ellátás céljából kórházba. Mint a megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatásából megtudtuk, az elsődleges adatok alapján egy személyautó vezetője tilos jelzésen haladt át és összeütközött egy másik személyautóval. 

 

A műszaki mentés és a helyszínelés idejére a rendőrség lezárta a balesettel terhelt útszakaszt. A Miskolcra befelé közlekedő forgalmat a temető és a hipermarket bekötőútjára és körforgalmára terelték a rendőrök, a kifelé hajtó oldalon a forgalom zavartalan maradt.

 

A rendőrség felhívta a figyelmet, hogy az érintett útszakaszon torlódásra lehet számítani, aki teheti inkább kerüljön a miskolci elkerülő irányába. Egyben kérik a közlekedőket a fokozott óvatosságra, illetve, hogy az út- és látási viszonyoknak megfelelően vezessék járművüket, hogy mindenki hazaérjen!

 

(A borítókép illusztráció)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában