Katasztrófavédelmi hírek

2022.01.04. 07:30

Az 52. hét jelentősebb káresetei

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 52 alkalommal riasztották, amiből 16 műszaki mentés volt.

Fotó: Shutterstock

Kigyulladt egy családi ház Mezőkövesden, a Lajos közben december 27-én. A helyi hivatásos tűzoltók három vízsugárral oltották el a tüzet, amely több helyiségre is átterjedt. Az eset során nem történt sérülés, azonban az ingatlan lakhatatlanná vált. A lakók elhelyezésében a rokonaik segítettek. 

 

Teljes terjedelmében égett két lakókocsi Szalaszenden, az Ady Endre úton december 27-én. A tüzet, amely a közelben álló, lakatlan családi ház tetőszerkezetét is megrongálta, az encsi hivatásos tűzoltók fojtották el. Az egyik lakókocsiból az egységek egy felmelegedett háztartási gázpalackot hoztak ki és hűtöttek vissza.

 

Tűz keletkezett egy lakóház szobájában Miskolcon, a Lyukóvölgy dűlőn december 31-én. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy gépjárműfecskendővel és egy vízszállító járművel vonultak az érintett ingatlanhoz, majd eloltották a helyiségben lángoló berendezési tárgyakat és átvizsgálták az épületet. Az eset során senki sem sérült meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában