Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2021.12.12. 20:01

Rablás, tiltott prostitúció, gyerekek megölésével fenyegetőző rablók

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban december 6-a és december 12-e között.

Rablás Miskolcon: egy napon belül elfogták a feltételezett elkövetőt - A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a fiút, aki erőszakkal elvette áldozata táskáját.

 

Megöléssel fenyegette a volt feleségét  - Az elvált férj négy év után sem felejtette el sérelmeit.

 

Szabadulása napján már bozótvágó késsel ölt volna  - A Debreceni Fellebbviteli Főügyészség nem tartja indokoltnak a büntetés enyhítését.

 

A járőrök egy túlsúlyos járműszerelvényt szűrtek ki a forgalomból  - A miskolci rendőrök Felsőzsolcán vonták intézkedés alá azt a sofőrt, aki járműszerelvényével a megengedett legnagyobb össztömeget jelentősen meghaladva közlekedett.

 

Fedél nélkül, éhen-szomjan – sajnos későn érkezett a segítség  - Állatkínzás miatt rendelt el nyomozást a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság, mert egy kiscsécsi családi ház udvarán egy láncra kötött, éhen-szomjan, kutyaház nélkül tartott kutyáról kaptak bejelentést. Sajnos a kutya életét a szakszerű orvosi ellátás ellenére nem sikerült már megmenteni.

 

Tolvajt fogott a szabadidejét töltő rendőr - Ittasan kötött el egy autót egy férfi Sátoraljaújhelyen.

 

Tiltott prostitúció miatt került őrizetbe - A miskolci rendőrök egy nőt állítottak elő, aki a tevékenységét tiltott helyen, és a szükséges orvosi igazolások nélkül végezte.

 

Elítélte a bíróság a gyerekek megölésével fenyegetőző rablókat - Szabadságvesztésre ítélte az Ózdi Járásbíróság azt a férfit és nőt, akik rátörtek egy családra az otthonukban és a gyerekeik megölésével fenyegetőzve pénzt követeltek a sértettektől.

 

Nem biztos, hogy Hófehérke fekszik majd az ágyában... - Nem fér hozzá kétség, hogy a kertkaput, bejárati ajtót zárni kell!

 

Egy bátor vendég fékezte meg a lövöldözőt - Fejbe lövéssel fenyegette a vendégeket, rájuk fogva gumilövedékes riasztófegyverét.

 

Kölcsönkért szerszámmal akartak katalizátort lopni - A páros próbálkozásait filmre vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában