Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2021.12.05. 20:00

Putnoki emberölés, graffiti, kábítószer-kereskedelem, szexuális erőszak

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban november 29-e és december 5-e között.

Cigarettát kért, de mobilt lopott – A rendőrök egy órán belül elfogták azt a férfit, aki megütött egy fiatalembert, majd elvette a földre került sértett telefonját Alsózsolcán.

Ismét megtámadták és megverték Tatár Ivánt – A 2012-ben kis híján agyonvert lantművészt internetes olvasónk állítása szerint az egyik korábbi támadója hagyta helyben.

ÉMÁSZ dolgozóknak adták ki magukat: ítéletet hoztak az ügyben – A Miskolci Járásbíróság ítéletet hozott azoknak a vádlottaknak az ügyében, akikkel szemben kifosztás bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

Őrizetben a boldvai drogdíler – Miskolcon fogták el a rendőrök azt a boldvai férfit, aki Borsod-Abaúj-Zemplén megyében kábítószergyanús anyagot árult.

Kábítószer-kereskedtek és fogyasztották is – A kazincbarcikai rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelynek során két személyt kábítószer-kereskedelemmel, három főt pedig kábítószer birtoklásával gyanúsítottak meg.

Migránscsoportot tartoztattak fel Borsod-Abaúj-Zemplén megyében – A rendőrök hat illegális migránst tartóztattak fel Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, akik jogellenesen próbáltak meg bejutni az országba.

Putnoki emberölés: letartóztatásban a gyanúsított – A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akivel szemben emberölés bűntettének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Sajátos árukapcsolás az encsi kocsmában – Az Encsi Járási Ügyészség vádat emelt két férfi és két nő ellen új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntette miatt, akik por állagú új pszichoaktív hatóanyagú készítményt növényi törmelékkel keverve „füves cigit” készítettek, amelyet az általuk üzemeltetett sörözőben árultak.

Autóra graffitiztek az Avason – Bár az igazán nagy divatja már lecsengett, még mindig menőnek számít a fiatalok körében a graffitizés, azon belül is a tagelés.

Csaknem egymillió forint értékben lopott gépeket, de a rendőrök visszaszerezték – A miskolci rendőrök eljárás alá vonták az elkövetőt, lefoglalták az eltulajdonított értékeket és elfogták azt a férfit is, aki megvásárolta a lopott tárgyakat.

Közveszélyt okozott és lopott: gázmérő óráról töltötte autóját – A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 49 férfi ellen lopás bűntette és közveszélyokozás vétsége miatt.

Szexuális erőszak Miskolcon: letartóztatásban a feltételezett elkövető – A Miskolci Járásbíróság elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, akivel szemben szexuális erőszak kísérletének gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Putnoki gyilkosság: elfogták a gyanúsítottat a rendőrök – Egy helyi férfit vettek őrizetbe a nyomozók.

Szexuális erőszak: Debrecenben fogták el a rendőrök a miskolci támadót – A nyomozók őrizetbe vették azt a férfit, aki Miskolcon szexuális cselekményre akart kényszeríteni egy nőt.

70 éves asszonyt akart megerőszakolni – A nyugdíjas késő este ért haza, majd amikor belépett a lépcsőházba, a fiatal utána sietett. Azonnal rátámadt, lefogta és erőszakoskodott vele.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában