Rendőrségi hír

2021.12.14. 11:30

Már a megyén a fideszes aktivistákra késsel támadó férfi ügye

Horváth Imre

Fotó: Shutterstock

Mint az Észak-Magyarország megtudta, megyei hatáskörbe vonták a nyomozást a fideszes aktivistákra késsel támadó férfi ügyében. Ahogy beszámoltunk már róla, október 12-én épphogy ki tudtak menekülni egy miskolci lépcsőházból a hátsó bejáraton a Fidesz–KDNP aláírásgyűjtői, miután egy agresszív lakó kést rántva fenyegette őket. 

Az aktivisták bekopogtak a lakásba, ahol a férfi miután ajtót nyitott és megtudta, kikkel áll szemben, ordítozni kezdett, a Fideszt, majd az aktivistákat becsmérelve teljesen kivetkőzve magából. Mindez azonban még nem volt elég, a férfi visszalépett a lakásba és egy húsz centiméter pengehosszúságú kést tartva a kezében jelent meg. A késsel hadonászni kezdett és halálosan megfenyegette az aktivistákat, akik ekkor elmenekültek. 

Megkeresésünkre a rendőrségen elmondták, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztálya nyomoz, felfegyverkezve közösség tagjai elleni erőszak bűntett gyanúja miatt a miskolci férfi ellen. Azt a nyomozás jelen szakában még nem lehet tudni, hogy mikor lehet vádemelés az ügyben.

Korábbi cikkeink a témában:

https://www.boon.hu/helyi-kozelet/2021/11/folyik-az-eljaras-a-fidesz-kdnp-aktivistaira-tamado-ferfi-ellen

https://www.boon.hu/helyi-kozelet/2021/10/keses-tamadas-a-fidesz-kdnp-aktivistai-ellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában