Fogház

2021.11.24. 07:30

Útba igazítást kért, majd mutogatta magát

Vádat emelt a 29 éves férfi ellen szeméremsértés vétsége miatt az ügyészség.

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

Bekecsen autózott a vádirat szerint a vádlott 2021. március második felében, amikor észrevett egy nőt, aki futóedzést tartott. Az autóval megállt mellette, és úgy tett, mint aki útba igazítást kér: egy utcanévről kérdezte.

A nő odament a gépkocsihoz, a felkapcsolt belső világítás mellett meglátta, hogy a vádlott nadrágja térdig le van tolva, és láthatóvá tette intim testrészét. A nő felháborodva azt mondta: „Te egy perverz vagy, takarodj innen!”

A vádlott továbbhaladt, átment Szerencsre, ahol előbb két fiatalkorú lány esetében alkalmazta ugyanezt az útba igazítást kérő módszert. Majd itt is egy futó nőt hívott az autójához újabb áldozatként. Végül a vasútállomás környékén az autójával két nő mellett állt meg ismételten az útbaigazítás-kérés módszerét alkalmazva. A nők, meglátva a mezítelen altestű vádlottat, a helyzetet értelmezve minden esetben azonnal otthagyták.

A Szerencsi Járási Ügyészség a büntetlen előéletű vádlottal szemben – tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott pártfogó felügyelet elrendelésével. Valamint indítványozta az illető minden olyan foglalkozás gyakorlásától, illetőleg egyéb tevékenységtől való végleges hatályú eltiltását, amelynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában