lángok

2021.11.28. 08:03

Tűz keletkezett egy alsózsolcai lakóházban – Frissítve: egy ember életét veszítette

Vasárnap reggel, nem sokkal háromnegyed hét után érkezett a jelzés a katasztrófavédelemhez, amely szerint egy száz négyzetméteres családi ház egyik szobájában tűz keletkezett Alsózsolcán, a Kossuth Lajos utcában.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

Frissítés

A miskolci hivatásos tűzoltók rövid időn belül a helyszínre értek, a lakásba bejutva azzal szembesültek, hogy a szobában néhány négyzetméteres területen az ágy és a környezete égett, ahol egy eszméletlen embert találtak, akinek az életét már nem lehetett megmenteni – írja közleményében a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Nem zárható ki, hogy a tüzet egy elektromos fűtőberendezés okozta, azonban a keletkezési körülményeket vizsgálják.


Kisebb tűz keletkezett egy száz négyzetméteres lakóház egyik szobájában vasárnap reggel Alsózsolcán, a Kossuth Lajos úton. A tűz mintegy egy négyzetmétert érintett. Az esethez a miskolci hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik egy vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat. A helyszínre mentők is érkeztek – közölte a katasztrófavédelem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában