emberkereskedelem

2021.11.05. 12:15

Prostitúcióra kényszerítette a kiszolgáltatott helyzetben lévő fiatal nőt

A szerencsi rendőrök őrizetbe vették azt a tályai asszonyt, aki egy kiszolgáltatott helyzetben lévő nőt kényszerített prostitúcióra.

Forrás: police.hu

Emberkereskedelem és prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 49 éves és tályai nővel szemben.

Az eljárás jelenleg rendelkezésre álló adatai alapján a gyanúsított egy fiatal nő kiszolgáltatott helyzetét kihasználva 2017. évtől rábírta, hogy magát egy internetes oldalon hirdesse prostituáltként, majd ezen tevékenységből befolyó összeget az asszony elvette, és azt a saját megélhetésére fordította. Az elkövető továbbá a tályai házában – egy külön berendezett szobában – a fia élettársának biztosította, hogy ott folyamatosan prostitúciós tevékenységet végezzen.

Az asszony 27 éves fia közreműködött abban, hogy az élettársa az édesanyjának a lakásán nyújtson szexuális szolgáltatást, míg a 32 éves fia is elősegítette ezt a tevékenységet, így velük szemben kerítés, illetve prostitúció elősegítése bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság.

A rendőrök a nyomozási cselekmények végrehajtása során azt is megállapították, hogy a férfiak saját fogyasztási céljaik kielégítése érdekében kábítószernek minősülő növényi törmeléket szereztek be és fogyasztottak el, ezért ellenük kábítószer birtoklás vétség miatt is indult eljárás.

A nyomozók az elkövetőket 2021. november 4-én gyanúsítottként hallgatták ki, majd a nőt őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában