Lezárt ügyek

2021.11.25. 14:03

Drogügyek: két nyomozás is lezárult a megyénkben

A rendőrség befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amit két kazincbarcikai és egy budapesti kábítószerkereskedővel, illetve négy miskolci drog-fogyasztóval szemben folytatott.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást két 19 éves helyi férfival, és egy 24 éves budapesti férfival szemben. A 19 éves gyanúsítottak 2021 januárját megelőzően Kazincbarcikán és környékén kábítószert értékesítettek, amit a fővárosi kapcsolatuktól szereztek be.

A Miskolci Rendőrkapitányság is befejezte azoknak az ügyeknek a vizsgálatát, amelyet négy kábítószer-fogyasztóval szemben folytatott. A nyomozások adatai szerint a gyanúsítottak 2021 első negyedévében kábítószert vásároltak és fogyasztottak. Az elkövetők vallomásukban beismerték, hogy a kábítószert saját részükre vásárolták meg, majd fogyasztották el.

A Kazincbarcikai és a Miskolci Rendőrkapitányság az ügyekben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A rendőrség felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerek, és az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában