rendőrkézen

2021.11.05. 13:07

Késsel ment bevásárolni, elfogták a rendőrök

Három órán belül azonosították azt a mezőcsáti fiatalembert, akit felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésével gyanúsít a rendőrség.

Forrás: police.hu

Bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. november 4-én 18 óra 12 perc után, hogy egy mezőcsáti élelmiszerboltban egy vevő édességeket, szeszesitalokat tett a kosarába, majd fizetés nélkül távozott, és mindeközben késsel fenyegette meg a pénztárost.

Fotó: police.hu

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság helyszínre kiérkező munkatársai, a helyi körzeti megbízottak a beszerzett adatok, és információk alapján hamarost beazonosították a lehetséges elkövetőt és feltérképezték mozgásának valószínűsíthető irányát is. A rendőrök munkáját a Douglas nevű nyomozókutya is segítette.

Fotó: police.hu

A rendőrök útközben, azaz a földön egy füves árokban megtalálták az elkövetéskor használt kést, illetve azt a sapkát is, amit a fenyegetőző fiú viselt. A felfejtett szálak végül egy mezőcsáti ingatlanhoz vezettek, aminek udvarán ott volt a boltból elhozott kosár is.

Fotó: police.hu

A rendőrök végül elfogták, majd a rendőrkapitányságra előállították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 16 éves kesznyéteni fiatalkorú fiút, aki gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett.

Fotó: police.hu

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság őrizetbe vette a felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható fiút, akivel szemben a hatóság előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában