rablás

2021.11.11. 14:26

Karóval „kérték el” pulóverét és mobiltelefonját

A rendőrök azonosították azt a két támadót, akik a körömi kompnál bántalmaztak egy 15 éves fiút és elvették a telefonját.

Forrás: police.hu

A Miskolci Rendőrkapitányság rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 19 éves körömi férfival szemben – írja a police.hu.

A gyanúsított – 10 éves társával együtt – 2021. november 10-én 14 óra körül a körömi kompnál kergetni kezdett egy sajóhídvégi fiatalt. A futva menekülő sértettet a 10 éves fiú elgáncsolta, majd 19 éves társa egy karóval megfenyegette és pulóvere, majd mobiltelefonja átadására szólította fel. Ruháját a megfélemlített fiatal átadta, azonban mivel mobilját nem akarta, így a 19 éves támadó bántalmazta, majd elvette a készüléket. A sértettnek ezt követően sikerült elmenekülnie.

A rendőrségre érkezett bejelentést követően a nyomozók azonosították a támadókat és a 19 éves rablót gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. Tőle a rendőrök lefoglalták az erőszakkal megszerzett mobiltelefont is.

A Miskolci Rendőrkapitányság kezdeményezi az őrizetben lévő 19 éves gyanúsított letartóztatását.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában