Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2021.11.28. 20:00

Emberölés gyanúja, kutyatámadás, rendőrökkel lövette volna le magát

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban november 22-e és november 28-a között.

Forrás: police.hu

Holtan találtak egy férfit az otthonában, a rendőrség emberölés miatt nyomoz – A rendőrök bejelentés alapján mentek be egy putnoki lakásba, ahol holtan találták a házigazdát.

Baseballütővel, autóval támadt volt élettársára – A filmekben látott módon próbálta leszorítani a másik autót az útról.

Meg akart erőszakolni egy nőt, elfogták a rendőrök – A rendőrök másfél hónapos nyomozás után elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki egy miskolci társasház lépcsőházában kísérelt meg megerőszakolni egy nőt.

Ítéletet hozott a bíróság a közlekedési szabályokat megszegő férfival szemben – A Miskolci Járásbíróság 2021. november 23. napján megtartott előkészítő ülésen ítéletet hozott annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben közúti veszélyeztetés és segítségnyújtás elmulasztásának bűntette miatt emelt vádat az ügyészség.

Az obszcén „graffitiművész” megrongálta a kondiparkot és a játszóteret – Elfogták a rendőrök azt a férfit, aki festékszóróval összefestette a sajószögedi kondiparkot és játszóteret.

Kutyák támadtak meg egy kislányt Miskolcon – Drámai kutyatámadás történt kedden reggel Miskolcon, amelynél csak az eset szemtanúja, az iskolai portás lélekjelenlétének, és egy őt segítő szülőnek, köszönhető hogy nem történt nagyobb baj.

Útba igazítást kért, majd mutogatta magát – Vádat emelt a 29 éves férfi ellen szeméremsértés vétsége miatt az ügyészség.

A rendőrökkel lövette volna le magát – Tíz év fegyházat kért az ügyész az öngyilkos-jelölt férfira, akit terrorcselekménnyel vádolnak.

Ítéletet hozott a bíróság a két fiatalkorú rabló ügyében – A Miskolci Járásbíróság előkészítő ülésen ítéletet hozott annak a két fiatalkorú vádlottnak az ügyében, akik Miskolc belvárosában vették el a kiskorú sértettől a hangszóróját.

Mások nevében gyűjtött adományt saját magának – elfogták a rendőrök – Jótékonysági szervezet nevében gyűjtött adományokat egy férfi Miskolcon. A rendőrség csalás miatt indított eljárást a férfival szemben, mivel a pénzt saját céljaira használta fel.

Tehergépkocsiról leesett fúrókészletet lopott el, keresik a rendőrök – A miskolci rendőrök ismeretlen tettes azonosításához kérik az állampolgárok segítségét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában