lopás

2021.11.09. 12:50

Eltűnés miatt elfogatóparancs van ellene és két autót is lopott

Gyanúsítottként hallgatták ki a nyomozók azt a 15 éves fiút, aki eltűnés miatt elfogatóparancs hatálya alatt állt már és Miskolcon két autót is ellopott.

Forrás: police.hu

Gépjárműlopásról érkezett bejelentés 2021. november 8-án 12 óra után Miskolc belvárosából. A bejelenést követően a rendőrök a közelben meg is találták a keresett autót és egy 15 éves fiút. A fiatal már a járókelőknek sajátjaként kínálgatta eladásra friss szerzeményét tízezer forintért. A járművel mindössze néhány száz métert közlekedett, közben a benne lévő élelmiszerekből is fogyasztott.

Fotó: police.hu

Gyanúsított kihallgatása során a fiú a nyomozóknak beismerte tettét. Elmondta továbbá azt is, hogy ez már a második alkalom volt, előző napokban is elment egy autóval, amivel Miskolcon, a Zsolcai kapuban parkolt le. A rendőrök ezt a járművet is azonosították.

A fiatalkorúval szemben lopás vétség és jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat a Miskolci Rendőrkapitányság eljárást. Az Edelényi Rendőrkapitányság pedig korábban eltűnés miatt elrendelte a fiú körözését.

https://boon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/dobbenet-autotolvaj-hagyta-az-ut-kozepen-az-autot-a-zsolcai-kapuban-5981888/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában