Vádemelés

2021.11.18. 08:30

Elaludt a pásztoróra elején, kifosztották

A két nő még másodszor is visszament a lakásba körülnézni.

Forrás: shutterstock

Fotó: Shutterstock

A Mezőkövesdi Járási Ügyészség vádat emelt egy 52 és egy 50 éves nő ellen kifosztás bűntette és bűnpártolás vétsége miatt, akik közül az idősebbik a sértett férfi lakására ment szexuális együttlét céljával, onnan viszont készpénzt és cigarettát tulajdonított el.

A vádirat szerint a vádlottak – akik testvérek – Mezőkövesden egy söröző teraszán italozva összeismerkedtek a sértett férfival. A férfi az idősebb nőt szexuális együttlét céljából a lakására hívta. Otthonában borral kínálta, az intim együttléthez készülődtek, amikor a férfi ittasságánál fogva elaludt. A vádlott a helyzetet kihasználva átkutatta a férfi ruházatát, 6000 forint készpénzt talált, 8 doboz cigarettát is magához vett, valamint a férfi bankkártyáját és védettségi igazolványát, ezután távozott a lakásból. Testvérével összetalálkozva elmondta neki a történteket, majd úgy döntöttek, hogy visszamennek. A sértett beengedte őket, és amíg az idősebbik nő elterelte a figyelmét, testvére az előszobaszekrényre visszahelyezte a bankkártyát és a védettségi igazolványt.

Az ügyészség a büntetlen előéletű vádlottak közül az idősebbik nővel szemben büntetővégzésben felfüggesztett börtönbüntetésre, míg testvérével szemben pénzbüntetésre tett indítványt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában