lopás

2021.11.09. 16:00

Döbbenet! Autótolvaj hagyta az út közepén a kocsit a Zsolcai kapuban

Néhány napja számoltunk be róla, hogy napok óta áll egy kis fekete autó Miskolcon a Zsolcai kapuban a járdán lévő parkolóban, amely egészen érdekes körülmények között került oda.

Forrás: police.hu

Az autót ugyanis eredetileg az út közepén hagyták még november 1-én, és a tűzoltók rakták fel a járdára, hogy ne akadályozza a közlekedést. Most kiderült, egy 15 éves autótolvaj kötötte el és autókázott vele, majd hagyta az út közepén.

November 8-án, délután nem sokkal érkezett bejelentés a rendőrségre egy autólopásról Miskolcon. Hamar meglett a tettes, egy 15 éves fiú, akinek az Edelényi Rendőrkapitányság eltűnés miatt korábban elrendelte a körözését. A fiú nem csak azt ismerte el, hogy ellopta hétfőn a Suzukit és autókázott vele, hanem azt is, hogy a múlt héten ő lopta el azt a kis Smartot, amely most a Zsolcai kapuban áll, és hagyta ott, miután használta.

A kisautó nincs túl jó állapotban: az eleje és a hátulja törött, fekete szigszalaggal van megragasztva, az oldalán ki van szakadva a lemez, így láthatóak az ajtó belső alkatrészei.

Olvasónk szerint korábban egy nem túl messze lévő játékterem előtt parkolt az autó, onnan köthette el a tolvaj. A tulajdonos azonban valamiért nem tartotta fontosnak, hogy bejelentse a lopást, ahogy azt sem, hogy jelentkezzen az autóért, amely mostanra már parkolási büntetéseket is „összeszedett” a sérülései mellé.

https://boon.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/eltunes-miatt-elfogatoparancs-van-ellene-es-ket-autot-is-lopott-5981084/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában