Rendőrségi hír

2021.11.18. 12:20

Ágyában fekvő, alvó férfira támadt a betörő, elfogták a rendőrök

A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azt a fiatalembert, aki erőszakkal elvette áldozata készpénzét, és a cipőjét is.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság egy 15 éves rudabányai fiúval szemben. Az elkövető 2021. november 16-án 17 óra körül, Rudabányán az Arany János utcában az egyik családi házba bement, és ott minden előzmény nélkül bántalmazta az ágyában fekvő, alvó tulajdonost. A férfi az ütéstől felébredt, majd az elkövető az áldozata ágya mellől elvette annak közel százezer forint készpénzét, valamint a sportcipőjét is, majd távozott a lakásból.

A nyomozók – a sértett másnap tett feljelentését követően – fél órán belül elfogták az elkövetőt, és előállították a Kazincbarcikai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették.

A fiatalember kihallgatása során beszámolt egy korábban nagyobb értékre elkövetett betöréséről is, amiért a rendőrök szintén gyanúsítottként hallgatták ki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában