kényszerintézkedés

2021.11.17. 15:43

A padláson elbújva találták meg a rendőrök a keresett férfit (videóval)

A járőrök egy farkaslyuki családi házból vezették elő azt a helyi férfit, aki a rendőrök megérkezésekor a padláson egy kémény mögött rejtőzködött.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Az Ózdi Rendőrkapitányság járőrei október 12-én 7 óra után Farkaslyukon egy családi házba mentek elővezetést megkísérelni. Mivel a rendőrök a 30 éves férfit a bejelentett lakcímén nem találták, adatot gyűjtöttek a vélt tartózkodási helyéről – írja a police.hu.

A járőrök intézkedése azért vált szükségessé, mert a férfi garázdaság bűntett elkövetése miatt kiszabott pénzbüntetését nem fizette meg. Ezért a Miskolci Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoport által kiadott határozatában elrendelte a férfi elővezetését 150 nap fogházbüntetés letöltése miatt.

Az egyenruhások az információk alapján megjelentek a fiktív lakcímen, ahol alaposan átkutatták a házat melyek során, a padláson egy kémény mögött elbújva találták meg a keresett férfit.

A rendőrök a kényszerintézkedéssel érintett személyt előállították az Ózdi Rendőrkapitányságra, majd átkísérték a Miskolci Büntetés-végrehajtási Intézetbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában