Kutatás

2021.10.24. 10:30

Volt némi aggodalom, de megtalálták az eltévedt párt

A szlovák, illetve szlovák-brazil állampolgárságú pár Szádvárhoz akart kirándulni, de Szögliget környékén eltévedtek.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A szlovák, illetve szlovák-brazil állampolgárságú pár 2021. október 21-én 18 óra 19 perckor telefonon jelezte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, hogy túrázás közben eltévedtek, feltehetően Szögliget környékén lehetnek. Rendőrök, erdészek, a mentőszolgálat munkatársai indultak felkutatni az eltévedt férfit és nőt.

A bejelentést követően a Szendrői Rendőrőrs munkatársai indultak a férfi és a nő felkutatására. A rendőröknek még sikerült telefonon kapcsolatba lépniük a párral, akik nem hallották a rendőrautó hangjelzését, illetve a fényjelzést sem látták, de tudtak küldeni egy fotót arról a helyszínről, ahol éppen tartózkodtak. Ezt követően a térerő megszűnt, az idő pedig haladt előre, a sötétedéssel együtt.

Az Edelényi Rendőrkapitányság megerősítő erőinek és az Aggteleki Nemzeti Park munkatársainak sikerült pontosítani az eltűntek lehetséges tartózkodási helyét.

Az erőfeszítések 21 óra 45 perckor eredményt hoztak, az egyesített erők megtalálták az eltévedt párt. A készenlétbe helyezett mentőszolgálat munkatársainak szerencsére nem akadt dolguk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában