Közlekedési információ

2021.10.20. 18:07

Több órát késnek a vonatok a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon

Hajdúszoboszló állomásnál teherautó okozott vezetékszakadást a vasúti átjáróban, emiatt nem járnak a vonatok Hajdúszoboszló és Kaba között. A helyreállítás több órát vesz igénybe.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

A menetrend szerinti közlekedés várhatóan csütörtök reggelre áll helyre – közölte a Mávinform október 20-án, szerda délután.

Várhatóan 19 órától jelentős korlátozással, egy vágányon megindulhat a vonatközlekedés Hajdúszoboszló és Kaba között. Budapest, Cegléd, Szolnok felől a vonatok Püspökladányig közlekednek, Záhony és Nyíregyháza felől pedig Debrecenig. Püspökladány és Debrecen között pótlóbuszokkal lehet utazni.

A Volánbusz menetrend szerint közlekedő járatain 17 órától elfogadják a vasúti menetjegyeket és bérleteket Püspökladány, Kaba, Hajdúszoboszló, Ebes és Debrecen között.

A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza útirányra megváltott vasúti menetjegyeket, pót- és helyjegyeket visszavonásig elfogadják a Budapest-Hatvan-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza útirányon is – közölte a Mávinform.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában