Bűnügyi hírösszefoglaló a hétről

2021.10.30. 20:00

Prostitúcióra kényszerítették, hasba szúrta saját fiát

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban október 25-e és október 30-a között.

Fotós: Shutterstock

Letartóztatásban a perecesi rablás gyanúsítottjai – A Miskolci Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a három fiatalkorú terheltnek a letartóztatását, akik a gyanú szerint 2021. október 26-án este a Miskolc-Pereces városrész felé közlekedő autóbuszon elvették a sértett nyakláncát.

Letartóztatásban a nagyszülei perkupai házát felgyújtó férfi – A Kazincbarcikai Járásbíróság egy hónapra elrendelte annak a férfinak a letartóztatását, aki a gyanú szerint 2021. október 25-én felgyújtotta nagyszülei perkupai házát.

Kiraboltak egy férfit, a segítségére sietőt hátba szúrták – A Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói őrizetbe vették azokat a fiatalokat, akik erőszakkal elvették áldozatuk nyakláncát.

Harminc év a szikszói gyilkosságokért – Egész Szikszót megrázta tíz évvel ezelőtt az idős házaspár meggyilkolása, amellyel a volt polgárőr parancsnokot vádolták.

Szikszói kettős emberölés: folytatódik az ügy – A Miskolci Törvényszék 2021. október 28-án ítéletet hozott annak a vádlottnak az ügyében, akivel szemben egy idős szikszói házaspár megölése miatt indult büntetőeljárás.

Támadás a kerékpárúton: tovább folytatódik a nyomozás – A város közrendje meglehetősen érzékeny téma lett az elmúlt időben.

Felgyújtotta a nagyszülei házát – A rendőrök őrizetbe vették azt a perkupai fiatalembert, aki bosszúból felgyújtotta a nagyszülei házát, majd több hozzátartozóját is megfenyegette.

Vécére kéredzkedett be, majd meglopta áldozatát – A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság járőrei előállították azt a körömi nőt, aki egy lakásba vécére kéredzkedett be, majd meglopta áldozatát.

Raktérben zsúfolódtak össze a munkások – Egy kis-tehergépkocsiban tízzel többen utaztak a megengedettnél. Az Edelényi Rendőrkapitányság járőrei a szabálytalanul, és balesetveszélyesen közlekedő járművet kiszűrték a forgalomból.

Szabadidős rendőr fogta el a telefontolvajt Ózdon – Vásárlás közben fogta el a szabadidős rendőr a telefontolvajt.

Egymillió volt a zsarolónál, amikor tetten érték – A Miskolci Járási Ügyészség zsarolás bűntette miatt vádat emelt azzal a 32 éves nővel szemben, aki korábbi hitelezőjét zsarolta meg.

Nyolc év börtönre ítélték a konyhakéses ózdi rablót – Az Ózdi Járásbíróság bíróság elé állítás keretében döntött annak a vádlottnak a büntetőjogi felelősségéről, aki 2021. szeptember 24. napján délután egy konyhakéssel a kezében, szájmaszkot és kapucnit viselve ment be egy ózdi élelmiszerboltba.

Hasba szúrta saját fiát – A Miskolci Törvényszék emberölés bűntettének kísérlete miatt 7 év börtönbüntetésre és 7 év közügyektől eltiltásra ítélte azt a férfit, aki hasba szúrta saját fiát.

Öt évet kapott a bódult sofőr – A Miskolci Járásbíróság ítéletet hozott annak a férfinak az ügyében, aki 2020 júliusában kábultan, vezetői engedély nélkül vezetett Miskolcon.

Ítélet a múcsonyi garázdával szemben – A Kazincbarcikai Járásbíróság előkészítő ülésen hozott ítéletet annak a férfinak az ügyében, aki Múcsony egyik utcáján korábbi élettársát szidalmazta és bántalmazta.

6 év börtön kábítószer birtoklás miatt – A Miskolci Törvényszék másodfokú tanácsa a megtartott nyilvános ülésen ítéletet hozott annak a férfinak az ügyében, akivel szemben jelentős mennyiségű kábítószerrel elkövetett kábítószer birtoklás bűntette miatt folyt eljárás.

Prostitúcióra kényszerítette és a barátaival megerőszakolta a lányt – Vádat emelt egy 17 éves fiatalkorú fiú és egy 22 éves férfi ellen szexuális erőszak bűntette és emberkereskedelem bűntette miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában