közfeladatot ellátó személy elleni erőszak

2021.10.12. 08:00

Leszállították az agresszív utast

A Miskolcról Szerencs felé tartó vonaton a felsőzsolcai állomás közelében a kalauznő egy férfi utast szólított fel menetjegye átadására.

Forrás: ÉM

Az utas érvényes jeggyel nem rendelkezett, és szidalmazni kezdte a jegyellenőrnőt, majd támadólag lépett fel vele szemben. Az esetet látva egy, a vonaton utazó férfi a kalauz segítségére kelt. A Készenléti Rendőrség hivatásos állományú tagja szolgálati igazolványa felmutatásával szolgálatba helyezte magát, így tettlegességre nem került sor. Az agresszíven viselkedő személyt Szerencsen leszállították a vonatról, majd a Miskolci Rendőrkapitányság nyomozói közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A 46 éves férfi beismerő vallomást tett, elmondta, hogy jegy nélkül is rossz vonatra szállt, mert Budapestre szeretett volna utazni az édesanyjához, ez volt idegességének egyik oka.

(A borítóképen: Rossz vonatra szállt)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában