Kötetlen beszélgetés

2021.10.19. 20:00

Közösen a társadalmi felzárkóztatásért

Borsod-Abaúj-Zemplén megye rendőrfőkapitánya, dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy Langerné Victor Katalinnal, a társadalmi felzárkóztatásért felelős helyettes államtitkárral és a megyei tanodák képviselőivel tartott egyeztetést.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2021. október 18-án kötetlen kerekasztal beszélgetésre hívta a megye szociális munkatársait. A megbeszélésen részt vett Langerné Victor Katalin a társadalmi felzárkóztatásért felelős helyettes államtitkár és a megyei tanodák képviselői.

A tanodák munkatársai beszámoltak a térségükben élő fiatalok életkörülményeiről, a településük sajátosságairól, jellemző bűncselekmény típusairól. Simkó Imre r. alezredes és Domokos Tibor r. törzsőrmester bűn- és balesetmegelőzési szempontokat tárt az értekezlet résztvevői elé, amelyek a tanoda programba illeszthetőek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője, dr. Kiss Attila r. vezérőrnagy a jövőben szorosan együtt kíván működni a társadalmi felzárkóztatás valamennyi résztvevőjével a térség bűn- és balesetmegelőzésének további javítása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában