új pszichoaktív anyaggal visszaélés

2021.10.07. 15:45

Jól éltek a tiltott szer kereskedelméből

Arany ékszereket, hat és félmillió forintot, két személyautót és 110 gramm kristályos anyagot is lefoglaltak az ózdi rendőrök. Három gyanúsítottja van az ügynek.

Forrás: police.hu

Az Ózdi Rendőrkapitányságra 2021. október 6-án a reggeli órákban érkezett bejelentés, mely szerint egy helyi szálloda parkolójában egy férfi kábítószert árul. A rendőrök azonnal a bejelentés ellenőrzésébe kezdtek. A megadott helyszínen épp az ügylet során tetten értek egy vásárló helyi nőt is. Az asszonyt kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a nyomozók.

A tiltott szerrel kereskedő egri férfit és élettársát új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrök.

A pártól a rendőrök lefoglaltak 6,5 millió forint készpénzt, két személyautót, arany ékszereket, több mobiltelefont, egy gázriasztó fegyvert és 110 gramm – az elsődleges szakértői vélemény szerint- új pszichoaktív anyagot is.

A gyanúsítottak az eljárás során mindannyian beismerő vallomást tettek. A 45 éves R. Ákost az Ózdi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és a nyomozók kezdeményezik letartóztatását is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában