Lezárt ügyek

2021.10.11. 14:30

Félre akarta vezetni a rendőröket

Az ózdi rendőrök befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet azzal a férfival szemben folytattak, aki egy közlekedési baleset részeseként azt állította, hogy a járművüket a fia helyett ő vezette.

Forrás: police.hu

Az Ózdi Rendőrkapitányság közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást egy 48 éves csokvaományi férfival szemben.

Egy apa és fia szenvedett anyagi kárral járó közúti közlekedési balesetet 2020. október 8-án Csokvaomány belterületén, amelyet követően a járőrök is megjelentek a helyszínen.

Az apa úgy nyilatkozott a kiérkező járőröknek, hogy az autót ő vezette, így a rendőrök ennek megfelelően készítették el a hivatalos iratokat.

A későbbiekben azonban kiderült, hogy a fiú kormányozta a járművet, de vezetői engedéllyel nem rendelkezett, ezért állította valótlanul az apja, hogy ő volt a sofőr.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában