rongálás és önbíráskodás

2021.10.27. 15:49

Felgyújtotta a nagyszülei házát

A rendőrök őrizetbe vették azt a perkupai fiatalembert, aki bosszúból felgyújtotta a nagyszülei házát, majd több hozzátartozóját is megfenyegette.

Az Edelényi Rendőrkapitányság rongálás és önbíráskodás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 23 éves perkupai férfival szemben.

A gyanúsított és nagyszülei között vita alakult ki egy a nagyszülők tulajdonában álló perkupai ház értékesítésével összefüggésben.

Mivel a nézeteltérést nem tudták tisztázni, ezért az unoka 2021. október 25-én az esti órákban betört a lakatlan ingatlanba, ott benzint locsolt szét, majd felgyújtotta a házat.

Fotó: police.hu

A tűzeset bejelentését követően a járőrök másfél órán belül felkutatták és Sajóvámoson el is fogták az elkövetőt, akit a rendőrkapitányságra előállítottak, vele szemben büntetőeljárást indítottak, majd a beismerő vallomás megtétele után szabadon bocsátották.

A férfi – a rendőrségről való távozása után – telefonon hívta fel a nagyapját és több hozzátartozóját is megfenyegette, hogy agyonüti őket.

A rendőrök ezt követően ismét felkutatták a férfit, – akit ekkor már Miskolcon fogtak el – ismét előállították a rendőrkapitányságra, majd újabb kihallgatását követően őrizetbe is vették.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában