Villámgyors rendőrség

2021.10.23. 18:30

Elfogás öt perc alatt

Még a sértett telefonos kapcsolatban volt a rendőrség ügyeleti központjával, amikor a tiszaújvárosi rendőrök már elfogták a italtolvajokat.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Bejelentés érkezett a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2021. október 23-án 14 óra 45 perckor, miszerint egy tiszaújvárosi dohányboltból két fiatalember eltulajdonított több üveg márkás italt.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai a bejelentéstől számított öt percen belül, a helyi buszpályaudvaron azonosították, majd elfogták a feltételezett elkövetőket. A rendőrök megtalálták náluk hiánytalanul és sértetlenül az eltulajdonított hat üveg szeszes italt is.

A Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 18 éves és egy 21 ónodi lakosokkal szemben. A hatóság a szabálysértési őrizetbe vett két fiatal férfit 72 órán belül tervezi bíróság elé állítani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában