Rendőrségi összefoglaló

2021.10.24. 10:00

Ittas és jogsi nélküli sofőrt, tolvajt is kaptak el az elmúlt 24 órában

Hírek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

A Miskolci-, az Ózdi-, és a Mezőkövesdi Rendőrkapitányság 2021. október 23-án engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt egy-egy sofőrrel szemben indított eljárást, Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság pedig két férfival szemben tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt. A rendőrkapitányságok a szabálysértési őrizetbe vett személyeket gyorsított eljárásban, 72 órán belül állítják bíróság elé.

A Kazincbarcikai-, és az Edelényi Rendőrkapitányság munkatársai egy-egy elfogatóparancs hatálya alatt álló személyt fogtak el és vettek őrizetbe.

Ideiglenes megelőző távoltartást az encsi és az ózdi járőrök egy-egy férfival szemben alkalmaztak hozzátartozók közötti erőszak miatt.

Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel végződő közúti közlekedési baleset történt, anyagi kárral járó ütközés nyolc esetben jutott a rendőrség tudomására. A rendőrök továbbá a közúti ellenőrzéseik során egy ittasan a volán mögé ült sofőrt szűrtek ki a forgalomból, mielőtt még balesetet okozhatott volna.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában