verekedés

2021.10.12. 11:12

Az aszfalton végződött a miskolci nők viadala

A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 31 éves és egy 28 éves nő ellen garázdaság vétsége miatt.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

A vádirat szerint a vádlottak 2021. április hónap közepén a délelőtti órákban Miskolcon, egy buszpályaudvar területén összetalálkoztak egy régi haragosukkal, és azonnal szóváltást kezdeményeztek. A sértett nőt az egyik vádlott meg akarta ütni, de ekkor vádlott-társa még közéjük állt. Azonban a vita olyan mértékben elmérgesedett, hogy a már korábban is verekedni akaró vádlott elkezdte ráncigálni a sértettet, lerántotta egy gépjármű motorház tetejére, onnan a földre, miközben ütlegelte a fejét.

A földön fekvő sértettet maga alá gyűrte, míg vádlott-társa rugdosni kezdte a földön fekvő nőt.

A támadást kezdeményező vádlott ezután hajánál fogva az aszfalton húzgálta a sértettet, mire egy járókelő közbeavatkozása vetett véget cselekményének.

A bántalmazás következtében a sértett 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett el, de magánindítvánnyal nem élt.

Az ügyészség tárgyalás mellőzésével – büntetővégzésben – a vádlottak közül a büntetlen előéletű vádlottal szemben közérdekű munka büntetést, míg a büntetett előéletű vádlottal szemben felfüggesztett fogházbüntetést indítványozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában