Tűzoltóság

2021.10.26. 07:30

A 42. hét jelentősebb káresetei – Katasztrófavédelmi hírek

Az elmúlt héten a megye tűzoltóit 134 alkalommal riasztották, amiből 45 műszaki mentés volt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Égett egy nyolcvan négyzetméteres, használaton kívüli családi ház egyik szobája és tetőszerkezete Szerencsen, a Kassa utcában október 22-én. A város hivatásos tűzoltói a lángokat három vízsugárral eloltották, majd utómunkálatokat végeztek. Személyi sérülés nem történt.

Fának ütközött és kigyulladt egy raliautó Háromhuta és Kishuta között október 23-án. A helyszínre riasztott tolcsvai hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat. Személyi sérülés nem történt.

Összeütközött két személygépkocsi a Felsőzsolca és Onga közötti úton. A balesethez riasztott miskolci hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadítottak ki egy embert az egyik járműből. A mentőszolgálat munkatársai is a helyszínen tartózkodtak.

Megszólalt a szén-monoxid-érzékelő egy lakásban Miskolcon, a Toldi Miklós utcában október 24-én. A miskolci hivatásos tűzoltók gázkoncentráció mérést végeztek, amely során megemelkedett szén-monoxid-szintet tapasztaltak az ingatlanban. Az egységek átszellőztették a lakást. A helyszínen tartózkodtak a mentőszolgálat munkatársai is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában