Lezárt ügyek

2021.10.19. 08:00

2400 darab akkumulátor nyomában

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 48 és egy 43 éves helyi férfival szemben.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock

Az elkövetők 2021. április 27-e előtt – egy miskolci elektromos szerszámgyártó cég telephelyéről – 2400 darab akkumulátor cellát, valamint kéziszerszám kiegészítő alkatrészeket tulajdonítottak el több, mint kétmillió forint értékben.

A nyomozás adatai szerint a vállalat egyik dolgozója a cellákat, alkatrészeket tartalmazó dobozokat egy kávéautomata mögé rejtette, ahonnan később a gépek feltöltését és szervizelését végző cég alkalmazottja az elrejtett alkatrészeket elszállította az üzem területéről. A rendőrök a nyomozás eredményeként az elkövetőket beazonosították, majd elfogásukat követően 2021. június 10-én gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában