körzési toplista

2021.09.17. 11:30

Több megyénkbeli személy is szerepel a körözési toplistán

Miskolci és szikszói születésű személyek adatai is megtalálhatók a legkeresettebb bűnözők nyilvántartásában.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

Fotó: Shutterstock

Megjelent a körözött személyek friss toplistája a Magyar Rendőrség hivatalos oldalán. A legkeresettebb gyanúsítottak között több borsod-abaúj-zempléni születésű személy fényképe és adatai is láthatók. A megyénkhez köthető nő és férfiak lopás, rablás garázdaság és csalás megalapozott gyanúja miatt keresi a rendőrség a velük szemben fennálló elfogatóparancs alapján.

A miskolci születésű, 42 esztendős Dudla Andreát csalás bűntett, továbbá jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltése céljából körözik.

A szintén miskolci származású, 33 éves Klement Tibor a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg, továbbá csalás és kábítószer birtoklás miatt körözik.

A miskolci születésű, 36 éves Kozák Alit rablás, lopás, testi sértés és fogolyszökés bűncselekmények megalapozott gyanúja miatt körözik.

Ismét miskolci születésű, 52 esztendős Lecső Zsolt János a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg.

A szikszói származású, 55 éves Matta Elemért zsarolás, uzsorabűncselekmény, testi sértés és garázdaság bűntett miatt kiszabott szabadságvesztés letöltése céljából körözik.

A miskolci születésű, 67 esztendős Rankasz Istvánt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetés letöltése és közokirat-hamisítás bűntette miatt körözik.

A szintén miskolci származású, 60 éves Tóth Jánost rablás bűntett miatt kiszabott szabadságvesztés letöltése céljából körözik.

Amennyiben valamelyiküket felismeri, vagy információval rendelkezik hollétéről, tegyen bejelentést a rendőrségi honlapon, a körözött személy adatlapjáról elérhető üzenetküldő alkalmazással! A bejelentés elküldése anonim módon is lehetséges.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában