Kábítószer birtoklása

2021.09.22. 18:15

Saját fogyasztásra vásárolta a kábítószert

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy kábítószer-fogyasztóval szemben folytatott.

Forrás: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság

Kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 18 éves miskolci férfival szemben. A gyanúsított 2020 nyarán több alkalommal kábítószert vásárolt és fogyasztott. A ügy gyanúsítottja vallomásában beismerte, hogy a kábítószert saját fogyasztásra vásárolta meg, majd fogyasztotta el.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerek, az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában