Közúti közlekedési baleset

2021.09.01. 17:41

Kiégett egy kamion az M7-esen és egy megyei rabszállító is ütközött miatta

A bámészkodók miatt a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet egyik rabszállítója is balesetet szenvedett.

Érd, 2021. szeptember 1. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet rabszállítója (j) miután összeütközött egy személygépkocsival az M7-es autópályán Érd és Tárnok között, miután a közelben kiégett egy kamion 2021. szeptember 1-jén. Az elsõdleges adatok szerint két fogvatartott megsérült, õket az Országos Mentõszolgálat munkatársai látták el. MTI/Mihádák Zoltán

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Az Útinform a honlapján azt írta: az M7-es autópályán, Érd térségében kigyulladt egy kamion, majd szinte ugyanott két autó koccant össze a bámészkodók miatt.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A büntetés-végrehajtás a honlapján közölte: a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Büntetés-végrehajtási Intézet egyik rabszállítója szenvedett balesetet. Az elsődleges adatok szerint a jármű utasai közül két fogvatartott megsérült, őket az Országos Mentőszolgálat munkatársai látják el. A fogvatartottak tovább szállítására a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága megtette a szükséges intézkedéseket – írták.

Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

A Útinform tudatta: a forgalom mindkét irányba lelassult, már az M0-s autóútról is csak lassabban lehet ráhajtani az M7-esre a Balaton felé. A 20-as kilométernél a főváros felé tartó oldalon csak a leállósáv használható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában