kapcsolati erőszak

2021.09.26. 08:00

Kérlelte, hogy menjen vissza hozzá, a nő elutasította, ekkor a vádlott feldobta a vállára, és hazaindult vele

A rendszeres verés elől költözött el a nő a férfitól a nagymamájához.

Forrás: Shutterstock/illusztráció

A Szerencsi Járási Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és kapcsolati erőszak bűntette miatt vádat emelt egy 20 éves férfival szemben. A vádirat szerint a vádlott élettársi kapcsolatban élt a fiatalkorú nővel Mezőzomboron. Később megromlott a viszonyuk, és a férfi heti rendszerességgel megverte élettársát. A nő 8 napon belül gyógyuló zúzódásos sérüléseket szenvedett. Végül megelégelte az állandósult verést, ezért elhagyta a vádlottat, nagymamájához költözött Mádra.

A férfi ebbe nem nyugodott bele, utánament, és először kérlelte, hogy menjen vissza hozzá. A nő ezt elutasította, ekkor a vádlott megfogta a nőt, feldobta a vállára, és hazaindult vele. Menet közben az utcán letette, rángatni kezdte, és megfenyegette, hogy megveri. Időközben a kiértesített rendőrjárőrök utolérték őket.

Az ügyészség a büntetett előéletű visszaesőnek minősülő vádlottal szemben börtönbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy a bíróság állapítsa meg, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra, továbbá korábbi felfüggesztett fogházbüntetése végrehajtására is indítványt tett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában