lezárt ügy

2021.09.19. 08:00

Kábítószert birtokoltak és fogyasztottak

A Miskolci Rendőrkapitányság befejezte annak a két ügynek a vizsgálatát, amelyeket két kábítószerfogyasztóval szemben folytatott.

Forrás: police.hu

Kábítószer birtoklása bűntett, valamint kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 47 éves, illetve egy 32 éves miskolci férfival szemben. Az idősebbik gyanúsított kábítószert termesztett és fogyasztott, míg a fiatalabbik kábítószert vásárolt és fogyasztott. A ügyek gyanúsítottjai vallomásukban beismerték, hogy a kábítószert saját fogyasztásra termesztették, illetve vásárolták, majd fogyasztották el.

A Miskolci Rendőrkapitányság az ügyben szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a figyelmet, hogy a kábítószerek, az új pszichoaktív szerek mindig kétséges összetételűek és eredetűek, ezért élettani hatásuk kiszámíthatatlan, használatuk akár tragikus kimenetelű is lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában