rablás

2021.09.25. 18:15

Húsz percen belül kattant a bilincs

Egy ózdi üzletet akart késsel kirabolni az a férfi, akit a bejelentést követően a kiérkező rendőrök a helyszín közelében elfogtak.

Forrás: police.hu

Az Ózdi Rendőrkapitányságra 2021. szeptember 24-én 14 óra után érkezett bejelentés egy helyi boltból. Az üzlet eladója elmondta a rendőröknek, hogy egy fiatalember sétált be a boltba fején kapucnival és arcán maszkkal, aki azt mondta „ez most rablás lesz”. Az eladók nem reagáltak a férfi kijelentésére, így a támadó egy kést vett elő, és azzal követelte tovább a bevételt. A férfi ezt követően odament a pénztárgéphez is, azonban azt nem tudta kinyitni. Amikor pedig azt látta, hogy az egyik dogozó telefonálni kezd, elmenekült az üzletből. Az eset során személyi sérülés nem történt. A bejelentést követően a helyszínre érkező rendőrök egy szomszédos utcában elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, akinél megtalálták a rablás során használt kést és maszkot is.

A gyanúsított kihallgatása során beismerte a bűncselekmény elkövetését.

Az Ózdi Rendőrkapitányság a rablás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárásban a 28 éves helyi férfit őrizetbe vette, és a nyomozók kezdeményezik letartóztatását is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában